tataCheung
出乎預期 Barrier Repair 雖然日元高企, 但日貨依然有好用的便宜貨, 就如 Barrier Repair品牌, 價位實惠, 品質也有相當水準.   我年前已經用過了它家的Make Up Base, 不錯的, 而且網上也有很好的評價. 鐧 這回遇上了 ... (查看全文)
KamiSin
一到冬天, 肌膚就變得乾旱, 一點滋潤都沒有!! 真的辛苦極了, 所以冬天的時候, 我都會尋找滋潤的東西~ 令我的肌膚潤一潤!!♥♥最近發現了一款開架品牌的Barrier Repair 面膜''*♥♥♥今次我試用得其中兩款是補濕彈力面膜(水... (查看全文)
Junamjai
  【試用報告】尋回水潤貼服的 BB Skin ~ Barrier Repair 面膜        最近天氣忽然轉冷,室內及工作間也轉開了暖氣,皮膚表面的水份比早前流失得更快,手腳等露出的肌膚甚至乾燥至龜裂。   適逢遇上這次試用面膜的機... (查看全文)
amyiman
  “”  近年, ♥♥敷面膜   已經成為我的生活習慣啦~  尤其特別在乾燥天和秋冬季節,  每隔一兩天我必會為我的乾燥肌勤力補水! (不得不認年紀大啦, 總覺得肌膚越來越乾呢~)…   可惜我一直未遇到一個比較滋潤又可以有肌膚... (查看全文)
LeonaHo
近日天氣乾燥到不行,因來不及轉護膚品。肌膚底層因太乾而自行出油…….oh no…….油脂出來跟我say hi…….T_T………剛好收到Barrier Repair試用。其實先前已想購買試試~~XD 我為何說是自費試用,因為我多買了一個Barrier R... (查看全文)
milk729
  最近氣溫下降,面部肌膚要常補充水份哦﹗﹗恰巧收到BARRIER REPAIR 的BB 頭面膜,很適合冬天使用呢﹗﹗頼   左:三重補濕滑肌面膜(水潤) 22ML 右:三重補濕彈力面膜(極潤) 27ML 呵呵﹗究竟同是BB牌面膜,兩者有什麼... (查看全文)
KarenPandaLee
    成日行過一些美容店 , 都見到呢個 bb 盒 ,  以為係 bb 用既野 , 所以一路都冇為意 ,  後期係網上同睇雜誌時 , 見到原來係 mask ,  賣點係用左就會好似 bb 既皮膚咁 ,  成日都心思思想去試 , 不過屋企實在太多存貨... (查看全文)
crazy_sze910
最近大家有被港鐵的BB 廣告吸引了嗎?  起初以為是賣BB 產品   原來是Barrier Repair 高滲透性滋潤補濕面膜系列  Barrier Repair 高滲透性滋潤補濕面膜系列包括 三重補濕滑肌面膜(水潤) 三重補濕彈力面膜(極潤) 以及極... (查看全文)
candykwan
  ~BB黎打救我啦~ 今次可以試一試 Barrier Repair的mask,…好可愛的bb呀~      三重補濕彈力面膜(極潤)  豐厚的高滲透性補濕骨膠原美容液,讓肌膚回復bb般柔軟富彈性 含有高滲透性骨膠原+高滲透性納米透明質酸 ... (查看全文)
loveAimee66
密密敷Barrier Repair的BB MASK,我要變做BB肌 入冬以後,面仔成日被風吹到好乾燥 所以一定要勤D做護膚 仲要敷多D MASK先夠,一定唔懶得呀 而近呢兩年我買得最多O既都係呢隻Barrier Repair的BB MASK …除了因為佢個BB樣可... (查看全文)
Coco_Sweet10
Mandom 日本品牌相信好多人都聽過,甚至用過佢H皇牌產品 ~ 卸妝水。不過大家有冇留意到 Mandom 另一條 line ~ Barrier Repair 玻尿酸水潤 Baby 肌系列 ~ 已靜靜地入咗嚟香港,香港姊妹們有福喇。 "" Barrier Repair... (查看全文)
magmagLeung
 要養出健康、美麗的肌膚,除了日常保養功夫要做足外"定期的為肌膚注入養份亦很重要"敷mask就是其中一種注入養份的方法""由其是進入秋冬季節,天氣越來越乾 真係敷小次都吾得呀~ 瞓早前mag收到 Mondom Beauty   Barri... (查看全文)
Elyse214
  Barrier Repair面膜對於我來說一點都不陌生, 因為我由2009年時就已經開始用∼ 原因好簡單:抵用又有效!!(我好婆仔性格架!!) 而且BB大頭外表吸引了我的眼光∼ 因為每次看到真實BB就會... 「... (查看全文)
weisai_anna
   我是眼影狂和粉底狂外,也是MASK狂!高峰期,我至少有100片MASK的存貨量!之前幾年,我是一個月敷足二十幾天的傻人,四季如是!現在,也是每星期也要敷MASK的人,CREAM  MASK、PAPER   MASK、SLEEPING  MASK都有用... (查看全文)
AngelAngelAngel
【♥♥ 神奇面膜   】 敷完面珠變得滑滑, 就算天氣再乾都唔怕~   近日無論係雜誌, 甚至地鐵站內, 都可以見到一個bb 頭, 皮膚滑滑,  好有自信咁輕托香腮, 既得意又可愛, 佢就係近日強勢登場既 Barrier Repair BB頭代言人... (查看全文)
stitchbeauty
氣溫越來越冷,肌膚的水分也流失得愈來愈快~ 加上小懶貓剛做完激光,皮膚乾到脫皮! 麽  """"  不知道有邊位水水跟小懶貓一樣有每天敷面膜的習慣? 你們根據什  去選擇面膜的呢? 價錢?功效?貼面度?""        忌廉貓就會優... (查看全文)
IrisChanChan
 今次柑柑要介紹o既係 3 款又平又好用的日本 mask! 其實大家應該有見過 ~ (有 3 款的)  價格是: HK$69 / 5片, 以日本 mask 來說不貴! (made in Japan 的)  (1) BARRIER REPAIR最新極緻骨膠原彈力面膜 �c 盒上有... (查看全文)
elaine20326
極緻膠原彈力面膜 / Barrier Repair Facial Mask -super   moist 三重保濕彈力面膜 (極潤)  BB肌膚吹彈可破 夠水份, 有彈性  未受環境及歲月影響 我不求歲月倒流 給我間中擁有已心足 原來要變成bb肌 30分鐘就擁有... (查看全文)
SzekaiYu
 – Barrier Repair   回复彈力, 保充水份。 每次見到barrier repair既mask都覺得bb封面好得意。 令我都好想回复BB肌膚咁有彈力同柔滑。 橙色盒係「極緻骨膠原彈力面膜」-- 每塊面膜含25ML精華 含高滲透性骨... (查看全文)
HakChunW
如果你未用過Barrier Repair,你唔知Barrier Repair係咩?"我相信只要你一睇到呢個B仔個樣,你就會話 ” 哦,原來呢個係Barrier Repair!  因為佢地賣廣告都賣得好行嫁,係MTR d 扶手梯就成日見到佢地d廣告 =] 今次... (查看全文)
grace2412
 …慚愧  身為Beauty Blogger,但其實我在敷面膜方面真的很懶!   不過我有keep住兩星期做一次facial 冬天來了,只靠做facial和平日一般護膚程序 根本抵擋不住乾燥的寒風 試用這個日本mandom beauty補濕品牌 Barrier ... (查看全文)
KinyanChan
寒風又來了,先送上一杯暖暖的自制檸蜜,飲後精神百倍,特別在lunch過後,每次周公都想找我XD,而且檸蜜可以潤喉,非常有益!  … … … 除了內服滋潤皮膚,外敷都很重要!面膜當然少不了  . –  每當敷完gel plus或深層... (查看全文)
pigwing417
冬天黎啦!!!越黎越趕~~越黎越凍~~>口<!! 由於我皮膚屬於混合性...&所以對T位的部位黎講~乾乾地~只要少少保濕已經ok~~&但面脥兩邊真係唔好講少...已經開始又紅又乾..."(我唔想變monkey pat pat T____________T.... (查看全文)
1 | 2 | 3 | »