step913
作為一個新娘子,在這段籌備婚禮的大半年多入面,我已經不知不覺患上了「選擇困難症」,可能因為我是處女座的關係!力求完美,樣樣都好想做到最好,最完美,所以會睇好多的東西參考,SET頭化妝師試妝都試左好多個,婚... (查看全文)
SallyNgai
面對著還有兩個星期就「殺到埋身」的家庭攝影「死期」,日日仲要湊女,返工,寫BLOG。照鏡時看到自己個殘樣,還有連用過最有效的遮瑕膏都無法遮蓋的黑眼圈,禁不住擔心和焦慮湧上心頭。這個moment, 「我要爆喇!」  ... (查看全文)
capriyu
生完魚子醬,以為自己會抽到時間去做FACIAL,可以KEEP好自己個樣,但原來餵哺母乳有好多療程和儀器都不可做的,講真單靠手做FACIAL,又做得不REGULAR底下,又怎能有效果呢?還好我去了BIOARCHITECT打救下我鬆弛面。 ... (查看全文)
CherryPolaw
年紀愈大,臉上■瑕疪問題,就會隨住年紀增加,而變得日漸嚴重,例如:色素暗沉、不均勻,而色斑問題亦日趨嚴重,而臉上■鬆馳或者彈性問題,亦會隨著年紀增加而增加,咁可以點樣避免呢?搽產品係一個不錯■日常保養... (查看全文)
abbybu
唷呵! 最近因為搞公司d野做左好多體力勞動-___-■到爆所以去左Bioarchitect試做佢地既"雙光學美肌活化療程",聽聞用黎急救問題肌最岩!一睇就感受到皮膚既嚴重不穩定!額頭同雙頷位爆了好多暗粒,摸落好鞋T______T仲有... (查看全文)
kathooooo
有時候返工返到累或熬夜,疲倦樣就會跑出來。皮膚會變得暗啞,毛孔亦顯然易見。所以就算多忙也好,都會做個facial,讓自己的肌膚回復活力,再以精神一面示人!今次我則到了Bioarchitect 的旺角分店做了一個「雙光學美... (查看全文)
mscammy
 …活動邀請||護膚||即時擁有亮白透明肌 - Bioarchitect 雙光學美肌活化療程肌ms.C平日都會係屋企做面部保養但都會定期去美容院做下facial當下定期保養--ms.C 都幾鍾意做Facial除左RELAX下之外好多時做緊facial途中會... (查看全文)
angelcy07
說到要面蛋漂亮, 相信不少美人了在家中塗護膚品之外.偶爾還是要外出做一些面部療程吧!畢竟有一些不是單靠塗就可以改善的.愛嘗鮮的天使最近就出動來到位於旺角的Bioarchitect ,來進行雙光學美肌活化療程(價值$$1320)初... (查看全文)
tungng88
想急救殘樣,一定會想起做肌膚療程去充一充電,而我這次我到於旺角區Bioarchitect  接受做  雙光學美肌活化療程旺角區  Bioarchitect位於住宅大廈地舖  在進門前外兩旁分別有水池及小花園可令人RELAX  裝修以白色為主調... (查看全文)
SophiaLau228
被Qooza 選中去試Bioarchitect「雙光學美肌活化療程」其實光學美容也開始普遍,其效果也受到認同究竟Bioarchitect「雙光學美肌活化療程有甚麼令我驚喜      一來到Bioarchitect旺角分店,好有園藝感覺,水池更添休閒感令... (查看全文)
sharonsa19
這次試做的是Bioarchitect的雙光學美肌活化療程, Bioarchitect從2003年由意大利引入香港, 成為全球首間獲取嶄新美學科技專利權, 並獲得國際權威抗袞老組織支援的美容機構, 以科技揉合中醫理念, 從內調理, 讓肌膚由內... (查看全文)
annielittlecake
踏入8月, 安妮又大一歲! 不禁慨嘆歲月催人年老, 肌膚不復當年勇, 新陳代謝減慢, 種種肌膚問題逐漸浮現.....  要延緩青春, 為肌膚凍齡? 唔係冇可能, 現今醫學美容發達, 再加堆埋後天努力, 人人皆可成為美魔女!!!  最近... (查看全文)