返回列表 回覆 發帖

神秘顧客

有冇人做過神秘顧客呀?我之前係網上申請應徵做神秘顧客,
剛收到e mail叫我去面試,我依家唔知去唔好呢!
如果有人做過神秘顧客就分享下呀!同埋面試時有咩要注意呀?

有冇人?有冇人?有冇人?有冇人?有冇人應下我?

上網都見過...一份JOB都唔少錢架WO..
不過就冇apply牙..

上網都見過...一份JOB都唔少錢架WO..
不過就冇apply牙..
icewing 發表於 2011-2-3 06:13 PM

我查過間公司唔係騙人的,有人寫blog都係過左呢間公司的神秘顧客!

神秘客人要黎做咩架?

神秘客人要黎做咩架?
kuromiman 發表於 2011-2-3 06:50 PM

即系扮普通客人光顧個間公司
睇下佢地既service點
我很八卦! :3

即系扮普通客人光顧個間公司
睇下佢地既service點
jessieyip 發表於 2011-2-3 07:03 PM

你有冇做呀?

有冇人做過神秘顧客呀?我之前係網上申請應徵做神秘顧客,
剛收到e mail叫我去面試,我依家唔知去唔好呢! ...
KinYiChau 發表於 2011-2-3 06:04 PM

我未做過呀!
既然你有機會咪去試下囉~
有錢賺又有餐食~

我未做過呀!
既然你有機會咪去試下囉~
有錢賺又有餐食~
picniclau 發表於 2011-2-3 07:26 PM

有得見未必有得做,要睇下面試表現

有得見未必有得做,要睇下面試表現
KinYiChau 發表於 2011-2-3 07:28 PM

呢個當然~

我之前都有D興趣見.....但係無見請人

我之前都有D興趣見.....但係無見請人
pinky226 發表於 2011-2-3 07:35 PM

我係神秘顧客的facebook網登記架

我係神秘顧客的facebook網登記架
KinYiChau 發表於 2011-2-3 07:37 PM

有無條Link可以以我......thx

你有冇做呀?
KinYiChau 發表於 2011-2-3 07:14 PM

無.... 幫過神秘顧客收錢就有= =
我很八卦! :3

我個時是一間食店請
唔係甘樣一間公司
group interview, 主要睇你健唔健談
writing skills, 要寫report
當時我認為當中有2個spy

要寫report架! 聽講都要寫得幾detail架

無.... 幫過神秘顧客收錢就有= =
jessieyip 發表於 2011-2-3 10:07 PM

你點佢係神秘顧客呀?

我個時是一間食店請
唔係甘樣一間公司
group interview, 主要睇你健唔健談
writing skills, 要寫report
...
CatieNgai 發表於 2011-2-3 10:19 PM

spy係咩意思呀?

要寫report架! 聽講都要寫得幾detail架
inkgelyuen 發表於 2011-2-3 10:25 PM

要寫文章呀?唔係有規定評估表格咩?

您需要登入後才能回帖   登入
提示: 如你已是Facebook用戶,無須註冊,可直接以Facebook帳戶登入
高級模式 | 發新話題