返回列表 回覆 發帖

大家淘寶用開咩寄泥hk??

如題~
除左淘點之外大家會點拎貨??

一向用開順豐同ems, 時間快不過貴
係廣州同深圳可以用優速快遞, 不過唔係間間都可以用, 要同賣家溝通吓先

一向用開順豐同ems, 時間快不過貴
係廣州同深圳可以用優速快遞, 不過唔係間間都可以用, 要同賣家溝通× ...
carollauyl 發表於 2011-1-26 02:51 PM

ems 去hk嗎??有時要成$100!!!
係大陸冇人幫我收....

e+除左淘點之外,沒有計了

用順豐...直接寄來我公司@.@

順豐, ems同優速 都係直接寄到公司的
可向賣家問一下, 運費點計
有時ems會有優惠比賣家

深圳的店多數可用ems, 20元首重, 比順豐便宜

用順豐...因為服務好d..快d

淘點真係好似幾好用甘~~

順豐, ems同優速 都係直接寄到公司的
可向賣家問一下, 運費點計
有時ems會有優惠比賣家

深圳的店多數可 ...
carollauyl 發表於 2011-1-26 05:07 PM

甘好似OK LOR~
EMS的話~

用順豐...因為服務好d..快d
BoeyLau 發表於 2011-1-26 07:36 PM

但我住宅區要+20

淘點真係好似幾好用甘~~
SiuYii416 發表於 2011-1-26 10:38 PM

最吸引係OK拎貨~

但我住宅區要+20
shanshan921 發表於 2011-1-26 10:44 PM

你可以去佢門市度拎

你可以去佢門市度拎
BoeyLau 發表於 2011-1-27 09:20 AM

太遠了~~拎幾KG,好痛苦.....

太遠了~~拎幾KG,好痛苦.....
shanshan921 發表於 2011-1-27 05:50 PM

咁又係...如果係重既話,..我都寧願俾多$20

咁又係...如果係重既話,..我都寧願俾多$20
BoeyLau 發表於 2011-1-27 05:52 PM

所以苦惱中丫.......

ems呀!!好鬼快!~~淘點唔鍾意用~~太慢啦!ems住宅區仲唔使加錢添!~~~~

ems呀!!好鬼快!~~淘點唔鍾意用~~太慢啦!ems住宅區仲唔使加錢添!~~~~
justvicky 發表於 2011-2-9 02:14 PM

但5用淘點5知點入支付寶....

回復 16# shanshan921

...去ok買都得架 或者叫有信譽既網上過數~

唔鐘意淘點..咁多限制好煩~~
我用ems..都係多快遞$5..

唔鐘意淘點..咁多限制好煩~~
我用ems..都係多快遞$5..
ym917 發表於 2011-2-16 01:08 AM

+$5又好似OK平LOR~

ems..

您需要登入後才能回帖   登入
提示: 如你已是Facebook用戶,無須註冊,可直接以Facebook帳戶登入
高級模式 | 發新話題