返回列表 回覆 發帖

集運

你地有冇試過集運....我由比$$到依家等左差吾多兩個禮拜都重未有得攞...
有d失望.........

下...咁耐??
係咪人地已經收左爐啦...??

下...咁耐??
係咪人地已經收左爐啦...??
icewing 發表於 2011-1-26 12:37 PM

係咁等等....依家寄緊去淘点中心(旺角)

係咁等等....依家寄緊去淘点中心(旺角)
pinky226 發表於 2011-1-26 12:47 PM

咁耐...不過我上次唔係集運...
    下就order完..第2朝就收到...

icewing 發表於 2011-1-26 12:49 PM

我第一次集運就要等咁耐...
我等緊對鞋...如果吾ok我要即刻買另一對ma.........

我第一次集運就要等咁耐...
我等緊對鞋...如果吾ok我要即刻買另一對ma.........
pinky226 發表於 2011-1-26 01:34 PM

你趕住穿架...??

icewing 發表於 2011-1-26 12:49 PM

甘好?!?!你用咩快遞丫??

今日先比間集運激到火都滾, 一向用開天生一對,佢除左遲覆但一向無甩拖, 又有禮貌,用EMS真係今發明收, 但佢十幾號就收爐,唯有用另一間叫丁玲, 年尾都預會遲架嘞, 21號通知佢貨齊可出, 23日先覆我, 但到今日都未有, 未問佢囉,比晒資料,包括中國郵政狀態記錄, 點知佢不停叫我自己問香港, 仲同我講用EMS係要幾日架啦, 你唔用快遞, 但我之前用過佢一次快遞, 不但價錢貴, 相比天生一對的EMS仲要快過佢, 仲有,上次見佢個快遞好晏都未到,未打去問,點知佢答我件貨係司機度,司機鍾意`幾時送係佢地決定, 可能要幾日架, 我唔會再用丁玲囉

甘好?!?!你用咩快遞丫??
shanshan921 發表於 2011-1-26 02:41 PM

我用順豐牙..因為佢係24小時都有人開工架..
    就算夜晚落...都可以第2朝收到...

今日先比間集運激到火都滾, 一向用開天生一對,佢除左遲覆但一向無甩拖, 又有禮貌,用EMS真係今發明收, 但佢十 ...
NanaLiaCat 發表於 2011-1-26 02:47 PM

哇....咁唔負責任既....
    我一定會記住...blacklist呢間集運....

你趕住穿架...??
icewing 發表於 2011-1-26 01:34 PM

諗住過年著,,,,

諗住過年著,,,,
pinky226 發表於 2011-1-26 03:29 PM

我今日都諗住係淘寶買條裙仔..過年穿...
    原來已經收左爐lu...

我今日都諗住係淘寶買條裙仔..過年穿...
    原來已經收左爐lu...
icewing 發表於 2011-1-26 03:35 PM

呢兩三日已經收爐.....

呢兩三日已經收爐.....
pinky226 發表於 2011-1-26 03:36 PM

佢地又早收..又遲開 >< 真係好...

佢地又早收..又遲開 >< 真係好...
icewing 發表於 2011-1-26 03:37 PM

大陸好重視節日架....

大陸好重視節日架....
pinky226 發表於 2011-1-26 03:38 PM

其實........我都係架

其實........我都係架
icewing 發表於 2011-1-26 03:40 PM

可惜hk吾會咁好死呢....

可惜hk吾會咁好死呢....
pinky226 發表於 2011-1-26 03:50 PM

唉...太差啦...
    佢地有冇覆你大約幾時會到牙..??
    同埋你用邊間牙..?

唉...太差啦...
    佢地有冇覆你大約幾時會到牙..??
    同埋你用邊間牙..?
icewing 發表於 2011-1-26 03:53 PM

d貨寄緊落黎....我原本去ok攞架...佢話個長度吾得
要親自上淘点取貨

d貨寄緊落黎....我原本去ok攞架...佢話個長度吾得
要親自上淘点取貨
pinky226 發表於 2011-1-26 04:05 PM

即係太長..OK唔收貨牙...??
    用集運好似好煩咁....

您需要登入後才能回帖   登入
提示: 如你已是Facebook用戶,無須註冊,可直接以Facebook帳戶登入
高級模式 | 發新話題