返回列表 回覆 發帖

我的心水淘寶店推介(2)

繼續o係度放火先...等大家中晒淘寶毒! 都係copy我o係BE個post...本身個post好鬼長, 要分幾part喇!
順便share我搞過團購呢幾間衫+飾物+家品店:

店) 貝思 Blythe Zoo Fashion Shop
Link:
★贝思Blythe Zoo★

簡介: 台灣品牌人氣店, 淘寶4皇冠賣家, 逢星期四有新款架! 我最鍾意背心同外套款, 有好多顏色揀~ 01-09 新加品牌"BASE ZOO" 大家可以去睇睇呢條line o既秋冬款

店) SPECIAL歐美日韓風尚首飾飾品專賣店
Link: SPECIAL★加勒比的宝藏博物馆★
簡介: 有自家設計的飾物, 真材實料不是10元8元的仿品, 用的是防敏感材料, 唔會戴到皮膚敏感>.< 心水推介係手鐲同耳環!

店) 大j小v美衣量販
Link: ♥大j小v美衣量贩♥
簡介: 多款又靚, 100%真人實拍圖, 逢星期二有新款! 雖然這店價錢相對tb其他店為高, 但品質和價錢成正比, 適合追求高端做工細節的mm~

店) 貝貝耳飾
Link: 贝贝耳饰【无耳洞耳夹,耳钉,耳环,耳圈,饰品】
簡介: 主要賣耳環, 有穿耳款同耳夾款, 無耳洞o既耳環都有好多選擇架^^我就買過隱形耳夾款, 戴成日都唔係好痛~ 店家寄貨會用好多廢紙包實d貨, 唔會整爛d耳環!

店) 眼袋家Online Shop
Link: ★亲亲你的小眼袋!欧美风欧美疯~眼袋家
簡介: 有d衫款幾特別, 有出自家品牌, 冬菇頭店主實拍, 有少量飾物+包包+鞋

店) 纤纤家的日單名品美衣
Link: 纤纤家的日單名品美衣
簡介: 淘寶開店5年, 專營日,韓,歐美大牌原單貨, 每款貨量都不多, 價錢合理, 買這間一定要快手...因為試過出新款不到一天就賣完了=.= 逢星期二有新款!

店) Yomi媛家美衣
Link: YOMI媛家美衣(5冠) 日单限量良品
簡介: 上海的5皇冠店, 最大優點是上新速度超快, 三兩天就會出新款, 有時會有比較特別的款式

店) 心藍t透美妝精品屋 (01/08加)
Link: 心蓝t透美妆精品屋 网络女性品牌化妆品专柜

簡介: 歷史悠久o既淘寶3金冠店, 貨品種類好鬼多...由化妝品, 護膚品, 韓國文具...到雜貨, 家品, 衫, 袋, 鞋, 假髮都有@.@ 睇3日3夜都睇唔完呀>.< 家品都幾平靚正! (*化妝品同護膚品唔可以訂喔*)

店) MM25 (01/08加)
Link: MM25 JUST BE YOUR STYLE
簡介: 又係淘寶台灣館 主要賣鞋, 袋, 衫, 腰帶, 多數係而家好hit o既款, d背心仔幾多款~

店) 西瓜的日單美衣特價店 (05/09加)
Link:
实实在在..西瓜的日单美衣特价店..
簡介: 質量好價錢平, 逢星期一,四上新!

店) pinky & pretty (23/09加)
Link: pinky & pretty日韩名品内衣旗舰店
簡介: 款式唔算好多...賣點係日韓原單+size齊, 品質唔錯^^

店) SHIROI SHOP (26/10加)
Link: 【SHIROI SHOP】○優質の日本洋服店○
簡介: 主要賣leggings, 打底褲, 款式都幾多幾靚! 仲有少少衫同飾物~

店) Rabbit style (09/11加)
Link: rabbit style 欧美复古英伦日系风

簡介: 最近發現o既小店, 款式唔算多, 有長腿麻豆實拍圖~ @.<

店) Z家美衣 (09/11加)
Link: Z家美衣.日系欧美人气女装皇冠店
簡介: 都係近來常去逛逛...有店主實拍&上身照睇, 而且評分幾高~

之前有sis問過淘寶有冇比較斯文o既OL上班服:

東京著衣 (22/07加) - 我買過幾次都ok, 不過我唔係買OL款(冇機會著=.=), 只係買o左秋冬季basic款樽領衫,leggings,絨短褲...etc, 質地幾好, 記得一定要睇size, 唔好怕煩拎把尺出黎度o下, 唔同款可能要買唔同碼架

衣world (22/07加) - 呢間style好似東京著衣, 開o左唔係好耐咋...剛剛見佢升到鑽石級賣家, 又係台灣品牌黎, 仲有少少飾品賣

女褲專家 (22/07加) - 鋪如其名就係專賣女裝褲, 包括OL西褲, 7分褲, 休閒褲...etc 好多都係RMB68, RMB78

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

好有用呀!

真係唔錯!

好有用呀!
sandyh 發表於 2011-11-6 12:43 AM

thanks! 希望你唔會大出血啦XD

真係唔錯!
mayoyo44 發表於 2011-11-6 01:16 AM

hehe...其實仲有其他店舖list我未post呀! 待續:p

回復 4# zooyee

次次睇淘寶都會想買好多!

THANKS~!!

不如介紹下日單的鋪頭~?

真係好好的分享,thank

回復  zooyee

次次睇淘寶都會想買好多!
sandyh 發表於 2011-11-7 12:25 AM

正常丫...d野又平又靚

THANKS~!!

不如介紹下日單的鋪頭~?
manmanw1001 發表於 2011-11-7 03:57 PM

ok...好呀!

真係好好的分享,thank
wither1234 發表於 2011-11-7 05:52 PM

唔使客氣!XDXD

回復 9# zooyee

有左淘寶,o係屋企都會駛多左~

回復  zooyee

有左淘寶,o係屋企都會駛多左~
sandyh 發表於 2011-11-9 12:12 AM

我初初淘寶時會瘋狂d...而家就有需要先買囉!

期待下次介紹

回復 13# zooyee

有時o係淘寶買到貨不對辦既,o個排就會唔想買!

期待下次介紹
puiyann 發表於 2011-11-9 08:47 PM

hehe...一定陸續有黎, 我懶去整理o者~

回復  zooyee

有時o係淘寶買到貨不對辦既,o個排就會唔想買!
sandyh 發表於 2011-11-10 12:12 AM

其實愈淘得多就會愈識揀好貨, 不過我有時都會失手:p:p

回復 17# zooyee

我淘過幾次咋,但有一半都係唔得既~

回復  zooyee

我淘過幾次咋,但有一半都係唔得既~
sandyh 發表於 2011-11-21 12:15 AM

咁你要交多d學費先得喇...

SIS你買過好多野咁喎
好勁!

http://hk.myblog.yahoo.com/heheha168

您需要登入後才能回帖   登入
提示: 如你已是Facebook用戶,無須註冊,可直接以Facebook帳戶登入
高級模式 | 發新話題