返回列表 回覆 發帖

今日卓悅賣廣告, kiehls 支白泥洗面/白泥mask 賣好平

kiehls 白泥洗面 $ 165 ( 原價 $220 )
白泥mask $145 ( 原價 $210 )

好似幾抵,但卓悅d野信唔信得過 ?

白泥mask有興奮

信得過既

有無link呀?

不過佢出名賣水貨呀

回復 1# anna_bb

MANY MUD MASK

我都見到平好多吖...但又唔知係唔係個到買好~~如果係天使個間我就一定唔買了!

平咁多@@

回復  anna_bb

MANY MUD MASK
elaine20326 發表於 2011-8-11 10:53 PM

我唔係好明你既意思
我知市面上有好多mud mask,但我見好多人力讚kiehls好用
至想買黎試下, 咁岩又見到卓悅有 promo,至上黎問下

有無link呀?
candykwan 發表於 2011-8-11 09:58 PM

無link呀,我都係睇報紙知咋

平咁多@@
yk_0325 發表於 2011-8-11 11:17 PM

係囉,之前我無試過係卓悅買貨裝 skincare
其實都有d心動,比平時平咁多

我唔會o係卓悅買,,會去專門店買

我唔會o係卓悅買,,會去專門店買
Colie82 發表於 2011-8-12 12:17 AM

點解呀 ? 其實我唔係好明" 水貨 " 係唔係即係次貨 ?
定過期貨 ?

都真係幾抵

kiehls 白泥洗面幾好用~

點解呀 ? 其實我唔係好明" 水貨 " 係唔係即係次貨 ?
定過期貨 ?
anna_bb 發表於 2011-8-12 12:19 AM

其實水貨都係正貨,但唔係用正常入口黎攞貨,係响出產地攞貨再運入HK,所以會平過專門店買

好吾好用??

kiehls 白泥洗面 $ 165 ( 原價 $220 )
白泥mask $145 ( 原價 $210 )

好似幾抵,但卓悅d野信唔信得過 ?
anna_bb 發表於 2011-8-11 08:25 PM

我有用佢既男士產品架

之前喺fb換左支洗面, 不過後黎知原來隻洗面係for中性至油性用, 依家都唔知用唔用好...

好吾好用??
pinky226 發表於 2011-8-12 01:34 PM

你如果係乾性就可能唔岩用喎...

您需要登入後才能回帖   登入
提示: 如你已是Facebook用戶,無須註冊,可直接以Facebook帳戶登入
高級模式 | 發新話題